fbpx

Šta je Енџио?

Енџио хаб je multifunkcionalni prostor koji pokreće razgovore o građanskim i relevantnim temama kroz svoj rad i pakete usluga.

Naša misija

Misija Енџио хабa je kreativni i profesionalni razvoj zajednica – pojedinaca, organizacija i kompanija kroz inovativne programe, razmenu mišljenja i podršku međusektorskim partnerstvima u zajedničkom radnom prostoru.

Lokacija Енџио хаба

Енџио хаб nalazi se u centru Beograda, na Dorćolu, u ulici Dobračina broj 4. Prostor je prizeman i lako pristupačan, u potpunosti prilagodljiv svim tipovima doađaja, opremljen visokom tehnologijom i estetski uređen prema izazovima savremenog trenutka.

Енџио tim

U našem užem timu su menadžerka Енџио хаба, menadžer društvenih mreža i direktorka razvoja YIHR-a. Prema potrebama, u operativne procese vezane za hab uključujemo dodatne ekpertske kapacitete.

Stefana Bojović

Menadžerka Енџио хаба

stefana@endzio.rs

Jelena Milutinović

Head of Development

jelena@endzio.rs

Dejan Stojsavljević

Menadžer društvenih mreža

dejan@endzio.rs

Naša ponuda

Lokacija u centru Beograda

Енџио хаб nalazi se u centru Beograda, na Dorćolu, u ulici Dobračina broj 4.

Odlična tehnička opremljenost

Енџио хаб je opremljen savremenim tehničkim kapacitetima, modernim i prilagodljivim setovima nameštaja i kancelarijske opreme.

Povoljne cene iznajmljivanja

Енџио хаб je prostor u kome po izuzetno povoljnim cenama možete organizovati više tipova događaja, na odličnoj lokaciji u samom centru Beograda.